KXradio volop aan het werk op Dag van de Arbeid

KXradioEen oude traditie op Hemelvaartsdag is het dauwtrappen, 's morgens heel vroeg gaan wandelen of fietsen, letterlijk door de dauw van het gras. Met de feesten van Koninginnedag de avond ervoor zullen niet zo heel veel mensen zo vroeg opgestaan zijn vandaag. Op Hemelvaartsdag is jaarlijks het festival 'Dauwpop' in Hellendoorn. KXradio is daar de hele dag bij.

Vanmorgen vroeg zijn de KXradio-jocks al dauwtrappend naar het Twentse Hellendoorn afgereisd om daar tussen 12:00 en 22:00 uur live verslag te doen op KXradio van 'Dauwpop 2008'. KXradio is er de hele dag mee bezig en dat op de Dag van de Arbeid dat in heel veel landen een nationale feestdag is.

Tijdens Dauwpop 2008 zullen grote Nederlandse artiesten komen optreden. De line-up bestaat onder meer uit Krezip, Voicst, VanVelzen, Pete Philly & Perquisite, DJ Jean en Alain Clark. Daarnaast zullen er ook bandjes optreden in het kader van Dommelsch Locals Only, waarbij KXradio een samenwerking heeft om een podium te bieden voor beginnende bandjes.

KX-dj's Rob Stenders, Fred Siebelink, Bert van Lent, Willem Roose en Mijke Marsman doen donderdag 1 mei van 12:00 tot 22:00 uur verslag van 'Dauwpop 2008' via KXradio.

Meer over KXradio:
- Radioactive.blog.nl/kxradio

Lees ook:KXradio donderdag live vanaf Dauwpop
Lees ook:Stemmen voor Hemelse Honderd van start
Lees ook:Derde KXradio Samenzwering groot succes [Foto's]
Lees ook:KXradio live bij laatste dag Nijmeegse Vierdaagse
Lees ook:KXradio organiseert vierde Samenzwering

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>