538 wederom met Koningsdag in Breda

konignsdagNa de succesvolle editie van vorig jaar zal Radio 538 ook dit jaar 538Koningsdag in Breda vieren. Vanmiddag heeft dj Hardwell op Radio 538 aangekondigd op het 538Koningsdagfeest aanwezig te zijn op 27 april in zijn geboortestad Breda. De kaartverkoop van de tweede editie van 538Koningsdag gaat vrijdag 27 maart van start.

‘Het is natuurlijk mijn eigen stad en de locatie is ook echt top daar dus voor mij is het echt bijzonder dat ik er dit jaar bij ben’, aldus Hardwell, de nummer 1 dj van de wereld.

In 2014 kwamen 40.000 bezoekers op het evenement af om samen met de radiozender het grootste Oranjefeest van het jaar te vieren op het Chasséveld in de Oranje-Nassaustad. Bezoekers gingen toen de hele dag los op de hits van onder andere Armin van Buuren, Martin Garrix, VanVelzen, BLØF en Oliver Heldens.

Lees ook:538 viert Koningsdag in Breda
Lees ook:Mogelijke vermelding RADIONL in Guiness Book
Lees ook:Zomercarnaval Rotterdam in beeld en geluid op FunX
Lees ook:Willem-Alexander en Maxima bezoeken 538 Koninginnedagfeest
Lees ook:Groots Oranjefeest van 538 in RAI Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>