Eigen munten voor Ben Liebrand en Armin van Buuren

Als je hoofd op een munt staat… dan heb je toch wel iets bereikt in het leven. Dat geldt ook voor mastermixer Ben Liebrand en DJ Armin van Buuren, zij hebben sinds vandaag eigen munten met hun hoofd er op. De Koninklijke Nederlandse Munt brengt de set uit als onderdeel van een vijfdelige serie, speciaal voor de World Money Fair in Berlijn die vandaag van start is gegaan. Liebrand maakte met ‘In The Mix’ het eerste radioprogramma waarin non-stop dansmuziek gemixt werd zonder de tot dan toe gebruikelijke dj voice-overs. Bovendien is hij wereldwijd bekend van remixen voor vele artiesten. Armin van Buuren luisterde – toen als klein jongetje – naar Liebrand en besloot: ik wil ook dj worden! Het vervolg is bekend: Van Buuren werd sinds 2007 vier keer verkozen tot beste dj ter wereld.

Ben Liebrand: “Het is hartstikke gaaf dat ik gezien word als een van de grondleggers van de mixing DJ’s. Deze muntenset voelt wat dat betreft als een erkenning. Gisteren zijn we in de fabriek geweest om de muntenset op te halen. Een bijzondere ervaring, ze worden geslagen met een speciale pers in een aparte ruimte. Het is een echt collector’s item, er zijn slechts vijfhonderd sets in omloop.”

Ben Liebrand is iedere zaterdagavond te horen bij Radio Veronica met ‘In The Mix’. Tussen 23.00 en 01.00 uur mixt de mastermixer dancetracks aan elkaar en brengt zo het oude zaterdagavondgevoel terug.

Lees ook:Mastermixer Ben Liebrand tekent nieuw contract
Lees ook:Armin van Buuren opnieuw beste DJ van de wereld
Lees ook:Armin gepiepeld door DJ Tiësto
Lees ook:Vlieg met Armin van Buuren naar Canada
Lees ook:Peter van der Vorst geeft kijkje in leven van Armin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>