Tien dagen gratis tanken met Radio Veronica

Leuk hoor, het hebben van een auto, maar als je bij de pomp staat kan het toch vies tegenvallen. Tijdens deze periode van financiële crisis maakt het Radio Veronica het tanken voor 180 luisteraars voor een keer een stuk minder vervelend. Alle luisteraars van Radio Veronica maken tien dagen lang ieder uur kans op een gratis volle tank tijdens de Tank Tiendaagse. Luisteraars moeten, zodra zij de tanktoeter voorbij horen komen, naar de studio van Radio Veronica bellen. De Tank Tiendaagse is vandaag gestart en loopt tot en met vrijdag 14 oktober. Tijdens de actie maken luisteraars elke werkdag van 06.00 uur tot 00.00 uur kans op een gratis tank.

Lees ook:Welkom in crisistijd: Gratis tanken bij Radio Veronica
Lees ook:Veronica stuurt luisteraars naar Duran Duran
Lees ook:Gratis brandstof tijdens de Tank Tiendaagse
Lees ook:Luisteraars Radio Veronica naar Queen & Paul Rodgers
Lees ook:De allereerste kaarten voor Bon Jovi

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Tien dagen gratis tanken met Radio Veronica

  1. Peter

    10-10-11 was ik ook 1 van de gelukkige winnaars van een tankpas. Echter heb ik deze nooit ontvangen. Bij navraag bij Veronica verwezen ze me door naar het bedrijf wat ze verstuurt. Dit bedrijf wist me te vertellen dat ze niet in persoonsgegevens konden kijken.wederom een email naar Veronica.helaas nooit meer iets vernomen.
    Zonde, een gemiste kans. Nu begrijp ik dat iedereen dit wel als klacht kan melden,ook al hebben ze er wel een gehad maar een pas van €80 met begeleidende brief had op zijn minst aangetekend gekunt. Alleen een postcode en huisnummer noemen bij Veronica is wel erg riskant om zoiets duurs te verzenden.

      /   Reply  / 
  2. Peter

    alsnog de pas ontvangen.
    gelukkig alles op zijn pootjes terecht gekomen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>