Nieuwe website voor Radio Veronica

Radio Veronica heeft vandaag een totaal vernieuwde website gelanceerd. Luisteraars kunnen Radioveronica.nl nu aanpassen aan hun eigen wensen. Radioveronica.nl maakt zo de sprong vooruit van een traditionele website naar een interactieve, sociale website. Door het gebruik van veel mooie graphics is de website visueel een stuk opvallender geworden.

Op de vernieuwde site zijn veel extra’s te vinden. De nieuwe website heeft bijvoorbeeld meer ruimte voor acties en de website is geschikt gemaakt voor iPad gebruikers. De homepage is opgebouwd uit verschuifbare en inklapbare contentblokken, zogenoemde ‘portlets’, waarmee gebruikers de website zelf kunnen indelen. Bezoekers kunnen ook een profiel aanmaken waarmee ze makkelijker en sneller deel kunnen nemen aan acties.

Naast personalisering van de content op Radioveronica.nl, staan social media centraal. Content van Radio Veronica is daardoor nog eenvoudiger te sharen. De populariteit van de Rock Hits Top 500 die door Hyvers werd samengesteld bewijst dat daar veel behoefte aan is onder Radio Veronica-luisteraars.

Lees ook:Nieuwe website voor ‘Giel’
Lees ook:Radio 538 lanceert nieuwe website
Lees ook:3FM vernieuwt website compleet
Lees ook:Nieuwe website voor Radio 10 Gold
Lees ook:Nieuwe site 3Voor12 sluit aan bij web-communities

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>