Bij Radio Veronica is het WK al begonnen

Nog ruim een week en dan gaat het beginnen: Het WK Voetbal in Zuid-Afrika. De supermarkten en detailhandel liggen al vol met oranje-gadgets. En ook Radio Veronica is er helemaal klaar voor. Vanaf vandaag (31 mei) zijn bij Radio Veronica de hele week WK-tickets te winnen voor de wedstrijd Nederland tegen Japan in Zuid-Afrika op 19 juni. Elke dag kunnen luisteraars tickets winnen door mee te doen met de WK Quiz.

Iedere winnaar in de uitzending wint in ieder geval een Full HD flatscreen en elke dag wordt uit deze winnaars een dagwinnaar getrokken die naar het WK mag.

Naast twee kaarten voor de wedstrijd winnen deze gelukkigen een 5 daagse vliegreis naar Zuid-Afrika inclusief verblijf in een luxe 4 sterren hotel.

Radio Veronica zet zich in aanloop naar het WK neer als hét voetbalstation van Nederland. Daarom houdt het zich volop bezig met Oranje. Naast WK-acties zullen vanaf de start van het WK diverse spraakmakende commentatoren te horen zijn met WK items.

De nadruk op voetbal is er niet zomaar, want Radio Veronica is het hele jaar door het station voor de voetballiefhebber. De zender is namelijk Official Supplier van de Eredivisie en mediapartner van Ajax, Feyenoord, PSV en sc Heerenveen.

Lees ook:Scheidsrechtersfluit signaal voor winnen van WK-kaarten
Lees ook:Coen en Sander ronden WK-tour af in Zuid-Afrika
Lees ook:Traffic Radio brengt WK update in de spits
Lees ook:Mega voetbal Veronica rolt door Nederland
Lees ook:Jack van Gelder wederom WK-commentator op radio

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Bij Radio Veronica is het WK al begonnen

  1. Wouter

    Raar. Ik dacht dat 538 de enige radio mediapartner van de KNVB was? Deze week heeft 538 ook WK-kaarten hoorde ik vanmorgen.

      /   Reply  / 
    1. Jorn

      Er zijn kaarten te over geloof ik, dus niet zo heel vreemd dat meerdere zenders WK-tickets weggeven!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>