Album Top 1000 Allertijden van start op Radio Veronica

Vanaf zaterdag 13 juni zendt Radio Veronica ‘De Album Top 1000 Allertijden’ uit. Deze 2009-editie van de albumlijst wordt aangevoerd door ‘The Joshua Tree’ van U2. Vorig jaar was dit album ook al de favoriet. Luisteraars van het station met de beste 80′s & 90′s hits konden in de afgelopen weken hun stem uitbrengen op hun favoriete album en hebben dat massaal gedaan. De hoogste stijger in de lijst is het album ‘How To Dismantle An Atomic Bomb’ uit 2004 van U2. De hoogste nieuwe binnenkomer in de lijst is ‘Viva La Vida Or Death And All His Friends’ van Coldplay uit 2008.


De Album Top 1000 Allertijden is van zaterdag 13 tot en met zondag 21 juni 2009 te horen op Radio Veronica. Van ieder album in de lijst komt niet alleen de bekendste hit voorbij, maar ook een minder bekend nummer zal gedraaid worden. De top drie bestaat uit de volgende albums en artiesten:

1. U2 – The Joshua Tree (1987)
2. Guns N’ Roses – Use Your Illusion (1991)
3. Dire Straits – Brothers in Arms (1985)

Het volledige overzicht van Radio Veronica’s ‘De Album Top 1000 Allertijden’ is direct na de start als pdf te downloaden op Radioveronica.nl. De dj’s Erik de Zwart, Rob van Someren en Rick van Velthuysen zijn gedurende de albumlijst te zien in een grappig gemaakte televisiecommercial.

Lees ook:The Joshua Tree van U2 ‘beste album aller tijden’
Lees ook:Veronica’s Album Top 1000 staat online
Lees ook:Meat Loaf als co-host finale Veronica’s Album Top 750
Lees ook:Album Top 750 van start op Radio Veronica
Lees ook:Album Top 100 Tweede Pinksterdag op Radio 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>