Marlous en Rick herenigd in WeekendRick

MarlousLoffelman.hyves.nl)Velen vroegen zich al af of met de terugkeer van 'WeekendRick', side-kick Marlous ook terug zou komen op de radio. Het leek onwaarschijnlijk omdat zij recent stopte met haar programma op KXradio, omdat ze het te druk had met haar eigen bedrijf. Blijkbaar kan ze nu wel tijd vrijmaken voor het weekend op Radio Veronica.

Op zaterdag 6 september 2008 komt Rick van Velthuysen terug met zijn weekendprogramma 'WeekendRick'. Niet op Radio 538, maar op Radio Veronica. Op zijn website maakte Rick van Velthuysen maandag bekend dat "we het weer gaan doen", daarmee doelend op 'side-chick' Marlous Löffelman.

Marlous werd veertien jaar geleden als 'Clubkid' van Club Veronica ontdekt en opgeleid tot radiomaker. Na het verdwijnen van Club Veronica is ze gaan studeren en behaalde zij haar bul aan de Universiteit Utrecht. In 2003 keer Löffelman terug in de radiowereld als side-kick en producer van Rick van Velthuysen voor 'WeekendRick' op Radio 538. Eind 2007 werd dat programma stopgezet, waarna Marlous een tijdje een eigen show op KXradio presenteerde en als freelance producer voor het 3FM-ochtendprogramma 'Giel!' werkte.

In het eerste weekend van september worden Marlous en Rick, na tien maanden samen afwezig te zijn geweest, herenigd op de radio.

Zie ook:
- Rick van Velthuysen naar Radio Veronica
- WeekendRick terug plus een vrijdagavondshow voor Van V.

Lees ook:WeekendRick terug op de Nederlandse radio
Lees ook:Rick van Velthuysen naar Radio Veronica!
Lees ook:WeekendRick terug plus een vrijdagavondshow voor Van V.
Lees ook:WeekendRick verdwijnt tóch van Radio 538
Lees ook:Voor de kat zijn KX

1 Reacties // Reageer

One thought on “Marlous en Rick herenigd in WeekendRick

  1. wout

    leukleukleuk! Goed alternatief voor die ver*******#jke Marijke Marsman en Jeroen niet doen. Ik ga weer luisteren!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>