Winfried Baijens draait dagelijks door

Radio-dj Winfried Baijens gaat vanaf maandag 6 september 2010 iedere werkdag een programma maken op Radio 6. Voor de NTR (voormalig NPS) gaat hij tussen 14:00 en 16:00 uur het nieuwe programma ‘Winfried Draait Door’ presenteren. Met daarin de beste soul en jazz, aandacht voor nieuw Nederlands talent, de mooiste verhalen bij de betere muziek en onderdelen als De Kringloop Plaat, De Tourbus, WieWat Samplede Dat, Je Had Er Bij Moeten Zijn en Deelder Draait Door, verzorgd door Jules Deelder en dochter Ari.


Naast het dagelijkse programma zal Baijens iedere zondagavond tussen 20:00 en 21:00 uur het programma ‘Winfried Draait Door Op Zondag’ presenteren.

Baijens presenteerde al vanaf januari 2009 op zaterdag en zondag het programma ‘Weekend Winfried’ op Radio 6. Hij is blij dat hij vanaf september dagelijks op de publieke zender voor soul en jazz te horen is.

‘Voor het eggie’

“Ik vóel dat Radio 6 zijn plek aan het veroveren is. Afgelopen anderhalf jaar heb ik al heel veel voor Radio 6 en de NPS mogen doen: een wekelijks programma in het weekend en tegelijkertijd op festivals op radio en tv. Ik sta te springen om nu voor het eggie aan de slag te gaan. Zo voelt het wel! Ook spannend hoor zo’n dagelijkse show. In mijn weekendprogramma besteedden we veel aandacht aan nieuw Nederlands talent. Ik ben blij dat dit ook blijft gebeuren in Winfried draait door op Zondag.”

Winfried in het kort

Winfried Baijens (1977) werkte na zijn opleiding journalistiek vier jaar voor NOVA, hij presenteerde het Jeugdjournaal en NOS journaal op 3 en maakte radio op 3FM. Voor NOS Evenementen presenteerde Baijens veel live uitzendingen, zoals het jaarlijkse Serious Request.

De laatste jaren presenteerde hij BNN  Today op Radio 1 en voor de NPS Weekend Winfried op Radio 6 en de live uitzendingen vanaf het North Sea Jazz Festival en Festival Mundial op Radio en tv.

ZIE OOK:
- Gerard Ekdom en Corné Klijn nieuw op Radio 6

Lees ook:North Sea Jazz 2010 te volgen op Radio 6
Lees ook:Bruut! Radio 6 Soul & Jazz Talent
Lees ook:Radio 6 Soul & Jazz Awards opent stembus
Lees ook:Radio 6 zaterdag live vanaf Noorderslag
Lees ook:Bill Withers-week op Radio 6 Soul & Jazz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>