‘Made in the Seventies’ deze week op Radio 2

Het lijkt alsof Radio 2 recent gestart is met de themaweken ‘Made in the …’, maar het idee bestaat eigenlijk al veel langer. Reeds in 1996 startte het publieke radiostation met ‘De week van de jaren 70′, maar de verengelsing van de Nederlandse taal is ook hier toegeslagen. Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 april 2009 is het weer tijd voor ‘Made in the Seventies’ en komen de kleurrijke jaren zeventig weer even tot leven op Radio 2. Tijdens de jaarlijkse themaweek komen de grootste hits, de vergeten pareltjes en heel veel herinneringen van gasten en luisteraars voorbij.


De themaweek over de jaren zeventig wordt vrijdag opnieuw afgesloten met een Top 100. Ook kunnen luisteraars gedurende deze week meespelen met het bekende introspel. Opgeven voor het radio-item kan via [email protected]. Meer informatie over Made in the Seventies is te vinden op Radio2.nl.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Made in the Seventies op Radio 2
Lees ook:Radio tv-tip: Made In The Seventies
Lees ook:Vanwege succes een vervolg: Made in the Seventies
Lees ook:Radio 2 terug naar de jaren zestig
Lees ook:Seventies Top 100 online terugluisteren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>