Opgespelde microfoon als luisterend oor in RadioLab

De zevende RadioLab uitzending ‘Het Luisterend Oor’ van zondag 18 juli volgt een dag lang creatief directeur van De Parade Nicole van Vessum door middel van een opgespelde microfoon. In verband met het WK kwam de RadioLab uitzending van afgelopen zondag 11 juli te vervallen. De gemiste uitzending van afgelopen zondag schuift door en sluit de serie van tien afleveringen op zondag 8 augustus af.

De Parade is inmiddels een begrip in Nederland en bestaat 20 jaar.

Het rondtrekkende gezelschap met ruim 75 theater, muziek- en dansvoorstellingen kent na de RadioLab uitzending van zondag geen geheimen meer.

Is het hectisch of verloopt alles soepel tijdens de organisatie van De Parade? De luisteraar krijgt in de uitzending antwoorden op deze en vele andere vragen. Met een opgespelde microfoon werd creatief directeur van De Parade Nicole van Vessum een dag lang gevolgd. Niet een journalist stelt dit keer de vragen, maar de opnames van de microfoon vertellen de luisteraars het verhaal.

De leukste en opmerkelijkste fragmenten komen in de uitzending aan bod. BNN-presentator Luuk Ikink blikt zondag van 12:15 tot 13:00 uur samen met Nicole van Vessum terug op de mooiste momenten.

Lees ook:RadioLab belicht De Kloof tussen arm en rijk
Lees ook:Tien programma’s in de race voor RadioLab prijs
Lees ook:Radio 1-luisteraars in RadioLab-panel
Lees ook:Nieuw seizoen RadioLab van start
Lees ook:Geniaal programma-idee? Doe mee aan het Radio 1 RadioLab!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>