Hele iTunes Top 30 te winnen op Download Vrijdag

Het is vrijdag en dan kun je nog wel eens een lading flatscreens om je oren geslingerd krijgen wanneer het op Q-music ‘Flatscreen Friday’ is. Deze vrijdag zijn er echter geen tv’s te winnen maar de gehele iTunes Top 30. Kon je vroeger bij Radio Veronica de tien hoogste genoteerde platen uit de Top 40 op vinyl krijgen, bij Q-music win je elk uur alle tracks digitaal.

De Download Vrijdag is niet zomaar in het leven geroepen, want zaterdag 4 september start Q-music voor het eerst haar eigen hitlijst.

iTunes Top 30

Komende zaterdag is de allereerste editie van de iTunes Top 30 te horen op Q-music. Van 12:00 tot 15:00 uur presenteert Q-dj Wouter van der Goes de dertig meest gedownloade platen van dit moment. Dat is veel nieuwe muziek, maar het kan ook zomaar gebeuren dat een bepaalde classic ineens de lijst binnenkomt, omdat-ie is gecoverd tijdens Popstars of Holland’s Got Talent of omdat-ie gebruikt wordt in een nieuwe tv-commercial. Dat zijn immers allemaal aanleidingen voor mensen om een liedje te downloaden.

Alle mp3′tjes

Vrijdag 3 september maken luisteraars bij Q-music elk uur kans op alle tracks uit de actuele iTunes Top 30. Daarnaast worden ook de hele dag iPods weggegeven, dan heb je direct een apparaat om de gewonnen nummers af te spelen.

ZIE OOK:
- Q-music start de hitlijst iTunes Top 30

Lees ook:Q-music start de hitlijst iTunes Top 30
Lees ook:Optreden Bløf in Q-hotel te downloaden via iTunes
Lees ook:TMF Superchart nu ook op TMF Radio
Lees ook:HitRadio Top 30 nu ook als podcast
Lees ook:Nokia lanceert de Music Store in Nederland

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hele iTunes Top 30 te winnen op Download Vrijdag

  1. Rob

    Platen???!!!

      /   Reply  / 
    1. Jorn Agterberg Auteur

      Oké oké, mp3′tjes dan :-)

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>