Wouter van der Goes vervangt Ruud de Wild

Tijdens de actie ‘Ruud du Soleil’ drie weken geleden reed Ruud de Wild met een gigantische caravan naar Lloret de Mar in Spanje. Je kunt stellen dat de radio-dj van Q-music een leuke vakantierit erop heeft zitten, maar echt uitrusten… dat zat er niet in. Daar krijgt Ruud de Wild de komende vier weken de tijd voor. Tijdens zijn vakantie neemt Wouter van der Goes (foto) de ochtendshow op Q-music over. Hij wordt bijgestaan door vaste sidekick Jeroen Kijk in de Vegte.

Deze zomer hebben Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte apart van elkaar vakantie. Jeroen was afgelopen twee weken niet te horen op Q-music. Terwijl Kijk in de Vegte vanaf 2 augustus weer achter de microfoon zit, neemt nu Ruud de Wild zijn vakantiedagen op.

De ochtendshow op Q-music bevat de vaste items, maar daarnaast hebben Wouter en Jeroen dit weekend ook andere plannen uitgewerkt voor het programma. Zo schrijft Kijk in de Vegte op twitter: “Met Wouter van der Goes in conclaaf over de ochtendshow op Q-music. Wat leuke ideetjes aan het uitwerken.”

Het ochtendprogramma is elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur te horen op Q-music. Ruud de Wild is vanaf maandag 30 augustus 2010 weer terug op de radio.

Lees ook:Ook Ruud de Wild een paar weken met vakantie
Lees ook:Ruud de Wild tóch naar Q-music
Lees ook:Gijs Staverman vervangt Ruud de Wild tijdens vakantie
Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte voice-over bij Boulevard
Lees ook:Ruud de Wild terug bij Radio 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>