Aswolk brengt Q-music dj in Brussel

De vraag was of hij het zal halen. Het antwoord is zowel ja als nee. Door het wederom sluiten van delen van het Europees luchtruim, zat Q-music dj Martijn Kolkman vast in Londen. Hij moest er alles aan doen om op tijd terug te zijn om vanaf 18:00 uur te kunnen presenteren op Q-music. Het is Martijn niet gelukt in Amsterdam te komen, maar gelukkig kon hij onderdak krijgen bij zijn collega’s in Brussel.

Q-music is een Vlaamse onderneming en heeft ook in Belgie een radiozender in de ether. Het is Martijn Kolkman gelukt om bij British Airways de laaste stoel naar Brussel te boeken. En daar zit ook een Belgische Q-studio.

De radio-dj is maandagavond 17 mei dus gewoon te horen op Q-music in Nederland, maar dan wel vanuit de Belgische Q-studio.

Aan de ene kant verhindert de aswolk het vliegverkeer en aan de andere kant verzorgt een Vlaamse studio de uitzending voor Nederland. De techniek staat voor niets…

Down Under

De vorige keer dat het vliegverkeer ernstige hinder ondervond van de aswolk, eind april, moest een Vlaamse radio-dj ook noodgedwongen ergens anders zijn uitzending maken. De Radio 2-presentator Dieter Vandepitte maakte zijn programma vanuit Australie.

ZIE OOK:
-
Aswolk dwingt dj Down Under radio te maken

Lees ook:Belgische dj’s StuBru lijden kou tijdens ‘Music for Life’
Lees ook:StuBru mogelijk op de kabel in Utrecht
Lees ook:Glazen Huis dit jaar ook weer in Belgiƫ
Lees ook:Nu ook een iPhone-applicatie voor Studio Brussel
Lees ook:Music For Life brengt 3,6 miljoen euro op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>