Ruud de Wild en Alain Clark maken koffiecommercial

Heb je de nieuwste single van Alain Clark gehoord? De eerste seconden van het nummer geven je een heus koffiegevoel momentje. Daardoor kwamen Q-music deejays Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte op het idee om samen met Alain Clark een ludieke koffiecommercial te maken. Het nummer van Alain wordt gebruikt als achtergrondmuziek in de commercial.

Alain Clark stemde in het met het idee en kwam naar de Draaiende Studio, waar Ruud en Jeroen voor onbepaalde tijd verblijven.

Uiteraard kwam Alain niet alleen een ludieke koffiecommercial opnemen, maar treedt hij op voor het aanwezige publiek bij de Draaiende Studio.

Dit is het resultaat geworden: Alain Clark, Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte samen in een commercial voor ‘Alain Clark Koffie’.

Draaiende Studio

Ruud de Wild  en Jeroen Kijk in de Vegte blijven in de Draaiende Studio tot de teller op 25.000 euro wordt gebracht. Daar zorgen de Q-luisteraars voor. Zij zetten de teller op 25.000 euro door quizvragen goed te beantwoorden. Zolang de teller onder dit bedrag staat, mogen Ruud en Jeroen de Draaiende Studio niet verlaten.

ZIE OOK:
- Filmpje start Draaiende Studio
- Fotoverslag aftrap Draaiende Studio

Lees ook:Gabriella Cilmi en Armin van Buuren in Draaiende Studio
Lees ook:Ruud en Jeroen bevrijd uit Draaiende Studio
Lees ook:Muzikale gasten Draaiende Studio bekend gemaakt
Lees ook:Rob Oudkerk start de Draaiende Studio van Q-music
Lees ook:Ruud de Wild viert verjaardag Maxima in reuzenrad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>