Verboden Woord gaat dj’s Q-music geld kosten

Censuur op de Nederlandse radio kennen we sinds de bezetting door de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog niet meer, maar toch wordt de dj’s van Q-music de mond gesnoerd. Althans, er is vanaf maandag 11 januari 2010 één woord dat ze niet mogen gebruiken. Dit zogenaamde ‘Verboden Woord’ wordt maandag om 08:15 uur bekend gemaakt in de Q-ochtendshow van Ruud de Wild. Vanaf dan mogen Ruud en zijn collega-dj’s dat woord niet op de radio noemen. Doen ze dat wel en betrapt een luisteraar een dj op een overtreding, dan gaat de kassa rinkelen.


Als je als luisteraar een deejay betrapt op het gebruik van het Verboden Woord, dan kun je daar 1.000 euro mee winnen. Om kans te maken op het geldbedrag moet je VERBODEN sms’en naar 9596. De luisteraar die dat als eerste -op het juiste moment natuurlijk- doet, wordt teruggebeld en wint 1.000 euro.

Maandagochtend rond 08:15 uur maakt Lucille Werner van Lingo het Verboden Woord bekend tijdens de Q-ochtendshow.

UPDATE: Het Verboden Woord is ‘waarschijnlijk’. Binnen een uur na de bekendmaking van het Verboden Woord heeft Ruud de Wild het woord al twee maal genoemd. Dat betekent dat er al 2.000 euro gewonnen is door oplettende luisteraars.

De actie met het ‘Verboden Woord’ loopt nog tot en met vrijdag 22 januari 2010 18:00 uur.

ZIE OOK:
- Ruud de Wild richt geheim genootschap op
- Nieuwe tv-commercial Q-music

Lees ook:Ruud de Wild tóch naar Q-music
Lees ook:Alcoholreclame verboden op SLAM!FM en HitRadio
Lees ook:Ruud de Wild stuurt Harry Vermeegen het land in
Lees ook:Ruud de Wild per direct weg bij Q-music
Lees ook:Verwijzingen naar seks verboden op Chinese radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>