Het ABC van foute muziek

Als je er in het openbaar voor uitkomt dat je liefhebber bent van de muziek van Village People, Barbara Streisand (sorry Jeroen KIDV) of Vanilla Ice, dan moet je oppassen niet gelyncht te worden. Maar zodra je die muziek aanvraagt voor het Foute Uur op Q-music, dan is het opeens toegestaan. En ik moet toegeven… foute muziek kan soms best leuk zijn! Dat er onder de luisteraars van Q ook behoefte bestaat aan een gezonde portie foute liedjes hebben ze in Hilversum wel door. Daarom is er 26 juni weer de ‘Foute Party’. In aanloop naar het feest komt Ruud de Wild met ’De Foute ABC’.


De Foute Party 2009 is pas eind volgende maand, maar nu al warmt ochtend-dj Ruud de Wild de luisteraars op door iedere ochtend een heel foute plaat te draaien. Maandag startte De Wild ‘De Foute ABC’ met een plaat van een artiest beginnend met -hoe verrassend- de letter A (Abba). Dinsdag werd onder de B een plaat van Boney M toegevoegd en woensdag kwam daar de foute (hakkuh-)plaat ‘Your Smile’ van Charly Lownoise & Mental Theo bij.

Tot aan de avond van de Foute Party zal Ruud de Wild ‘De Foute ABC’ helemaal compleet maken. Luisteraars kunnen hun favoriete foute platen iedere ochtend doorgeven via de sms en telefoon. Bij deze alvast mijn suggesties voor de lastige letters X en Y: Xander de Buisonjé en Yazoo ;-) )

Lees ook:Ruud de Wild treedt opnieuw op met Het Goede Doel
Lees ook:Ruud, van producer tot radio-dj
Lees ook:Foute Dag op Q-music van start met Foute 111
Lees ook:Zo ziet een foute radio-dj er uit
Lees ook:De hele dag foute muziek

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Het ABC van foute muziek

  1. Pingback: Ruud de Wild treedt opnieuw op met Het Goede Doel | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>