Q-music knalt ontzettend Fout het jaar uit

Bij radiozender Q-music steken ze niet onder stoelen of banken dat ze van een flinke portie foute muziek houden. Zo Fout haast dat het best met een hoofdletter geschreven mag worden. Elke werkdag tussen 9:00 en 10:00 draait Q-jock Gijs Staverman in het Foute Uur de favoriete foute platen van luisteraars. En om het jaar knallend af te sluiten, zendt Q-music op Oudjaarsdag de ‘Foute 111′ uit. Van 9:00 tot 18:00 zijn de honderd-elf allerleukste Foute platen op een rij te horen.

 

Village People, Gerard Joling, Jan Smit, Frans Bauer, George Baker, De Gebroeders Ko, Boney M., Matthias Reim, Lee Towers, Gordon. Ze komen woensdag 31 december allemaal voorbij in de Foute 111. De uitermate foute lijst wordt gepresenteerd door Q-music programmadirecteur Wouter van der Goes en ‘Mr Foute Uur’ Gijs Staverman.

En of die Foute 111 nog niet genoeg is, wordt tussen 18:00 en 19:00 uur ook nog eens de ‘Foute Mix’ te horen. Daarna is het voor 2008 Fout genoeg geweest, maar 2009 begint Q-music opnieuw heel fout. Direct na 12 uur middernacht is het namelijk tijd voor ‘Fout & Nieuw’, oftewel tot in de vroege ochtend de allerlekkerste foute muziek vlot achter elkaar gemixt.

Zie ook over Q-music
- Q-santa-run 2008 groot succes [verslag + foto's]

Lees ook:Q-music besluit 2009 met de Foute 111
Lees ook:Q-music organiseert opnieuw Het Foute Kerstbal
Lees ook:Foute 111 als jaarafsluiter op Q-music
Lees ook:Foute Party van Q-music komt er weer aan
Lees ook:Jody Bernal en Party Animals op Foute Party 2010

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Q-music knalt ontzettend Fout het jaar uit

  1. Pingback: Ruuddewild.nl van 9 tot 2009 | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>