Jeugdigde luisteaar wint bezoek aan studio Classic FM

Ariane Groot wint studiobezoek Classic FMDe afgelopen twee weken stond Classic FM in het teken van klassieke muziek voor kinder-en. In de herfstvakantie konden kinderen iedere ochtend luisteren naar 'Klassiek voor Kids'. De jonge luisteraars mochten via een prijsvraag laten weten welke klassieke muziek zij het mooist vinden en maakten daarmee kans op een studiobezoek.

De 7-jarige Ariane Groot uit Utrecht won de prijsvraag en mocht zondagochtend in de Classic FM-studio haar keuze toelichten. Ze had haar viool en haar broer Niek, die saxofoon speelt, meegenomen. Ariane had 'De koningin van de nacht' van Mozart én het thema van 'Harry Potter' opgegeven als haar favoriete klassieke muziek. De uitzending met daarin het favoriete muziekstuk van Ariane vormde de afsluiting van de Classic FM 'Klassiek voor Kids'-week.

Pieter Buijs, programmadirecteur van Classic FM: "Het is heerlijk om zoveel leuke reacties van kinderen te krijgen. Kinderen in de basisschoolleeftijd staan gelukkig nog open voor allerlei soorten muziek, ook klassiek, zeker als dat zoals tijdens Klassiek voor Kids op een speelse wijze gebracht wordt. Ook uit het onderwijs hebben we veel positieve reacties gekregen. Dit gaan we vaker doen!"

Lees ook:André Rieu reikt award uit aan programmadirecteur Classic FM
Lees ook:Edwin Rutten in herfstvakantie met radioprogramma voor kinderen
Lees ook:Jonge finalisten talentenjacht Concertgebouw te gast bij Classic FM
Lees ook:800.000 ‘liefhebbers’ voor Classic FM
Lees ook:Wibi Soerjadi wint award Classic FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>