Ruud de Wild zou zich graag inzetten voor Glazen Huis

ruud de wildRuud de Wild zou zich graag inzetten voor het Glazen Huis van 3FM. Dat zei hij vandaag in zijn radioprogramma Ruuddewild.nl op Radio 538. Aanleiding voor deze uitspraak was een gesprek met Sofie van den Enk. Ruud belt dagelijks met Sofie in zijn programma. Eerder liet hij haar op kraambezoek gaan bij Lieke van Lexmond en gaf hij haar al een schilderij met bh.

Vandaag daagde Ruud Sofie uit om een uur te collecteren voor een goed doel. Enige restrictie is, dat het niet voor het Glazen Huis mag zijn, want dat is niet van ons (538). Sofie van den Enk maakt op zondagavond samen met Paul Rabbering een programma op 3FM. Ruud gaf in het gesprek met Sofie aan veel sympathie voor Serious Request te hebben en wel te willen samenwerken met 3FM. En desnoods wilde hij er ook wel slapen. Voor welk goed doel gecollecteerd gaat worden, hoor je morgen.

Lees ook:Sofie van Den Enk: ‘Naakt gaan is de volgende stap in het proces van Paul Rabbering’
Lees ook:Half uur happy hardcore op helft Serious Request
Lees ook:Paul Rabbering ontvoerd
Lees ook:Glazen Huis 3FM in 2009 weer in Utrecht?
Lees ook:Even voorstellen: 10 initiatieven voor slaapplek Glazen Huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>