Grote stoelendans bij 3FM

Geen Giel Beelen vanochtend op 3FM? Dat klopt want de radio-dj heeft vakantie en wordt de komende drie weken ‘s morgens vervangen door Michiel Veenstra. De zomervakanties van de 3FM’ers zorgen voor een grote stoelendans. Zo klinkt Arbeidsvitaminen ook wat anders doordat Gerard Ekdom er niet is. Afgelopen week werd hij vervangen door Roosmarijn Reijmer en deze week mag Domien Verschuuren de werkenden van arbeidsinspiratie voorzien.


De Coen en Sander Show is ook niet helemaal de Coen en Sander Show, want Sander Lantinga is met vakantie. Dat betekent dat Coen Swijnenberg alleen over blijft.

De stoelendans gaat ook vrolijk verder in het weekend, zoals je zaterdag en zondag al hebt kunnen horen zijn Timur en Rámon er niet. Hun programma Timur Open Radio wordt gepresenteerd door Paul Rabbering.

En nog een wijziging in het weekend: Annemiek Hier -het programma van Annemieke Schollaardt- wordt gedaan door Roosmarijn Reijmer.

Tot slot Stenders Eetvermaak, dat programma wordt vanaf volgende week drie weken achtereen door iemand anders gepresenteerd. De dj’s die achtereenvolgens achter de knoppen mogen plaatsnemen zijn Robbert Jan van de Velde, Bart Arens en Timur Perlin.

Overigens klinkt de 3FM-nacht deze zomer òòk anders, de zender zet zogenaamde Mystery DJ’s in…

ZIE OOK:
- 3FM zet Mystery DJ’s in de nacht

Lees ook:Domien Verschuuren en Timur Perlin vervangen Coen en Sander
Lees ook:Timur Perlin terug op Radio 3FM
Lees ook:Coen & Sander twee weken met vakantie
Lees ook:Sander Lantinga krijgt hulp in de ‘… & Sander Show’
Lees ook:Mystery Land en Beatstad sluiten 3FM Serious Summer af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>