Habbo Hotel kan rekenen op bezoekje Coen en Sander

Op maandag 12 april zullen Coen Swijnenberg en Sander Lantinga tijdens hun radioprogramma de ‘Coen en Sander Show’ op 3FM een bezoek brengen aan de online tiener community Habbo Hotel. Coen en Sander openen tijdens dit bezoek een speciale Habbo 3FM Awards Area, waar Habbo-gebruikers kunnen chatten met artiesten als Dio en Flinke Namen.

De 3FM Awards Area is een openbare ruimte waar bezoekers van het Habbo Hotel, ook wel Habbo’s genoemd, kunnen discussiëren over de genomineerde artiesten, op deze artiesten kunnen stemmen en waar ze tevens prijzen kunnen winnen.

De 3FM Awards Area wordt geopend in het kader van de uitreiking van de 3FM Awards die plaatsvindt op donderdag 15 april. Coen en Sander zullen tijdens hun radioprogramma chatten met Habbo-gebruikers. Deze kunnen de 3FM-dj’s alles vragen over muziek, de 3FM Awards en wat zij op dat moment in het radioprogramma aan het bespreken zijn.

Naast Coen en Sander maken verschillende artiesten hun opwachting in de 3FM Awards Area. Zo zullen onder andere Dio (13 april) en Flinke Namen (14 april) in gesprek gaan met Habbo’s.

Lees ook:Habbo Hotel organiseert Elfstedentocht
Lees ook:Moke, Miss Montreal en Waylon bevestigd voor 3FM Awards
Lees ook:Vijf talenten dingen naar Serious Talent Award
Lees ook:Domien Verschuuren en Timur Perlin vervangen Coen en Sander
Lees ook:Line-up 3FM Awards 2009 bekend gemaakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>