Ekdom en Veenstra in clip van Plork & de Aannemers (filmpje)

Dit moet je even zien én horen: De clip van Plork & de Aannemers (alleen die naam al!). De 3FM-dj’s Michiel Veenstra, Gerard Ekdom en Giel Beelen zijn te zien in de muziekvideo van deze act uit de Achterhoek. Twee jaar geleden waren Plork en aanhang te gast in ‘Michiel’ en zongen ze het aanstekelijke liedje ‘Jij Daar In De Radio’ en nu is daar een clip bij. Michiel is te zien als zanger, Gerard als een super enthousiaste Chiel Montagne en Giel als… tja, wat doet-ie eigenlijk in de clip?

Gerard Ekdom doet zich met snor voor als zijnde Chiel Montagne (jeweetwel, van de Mooi Was Die Tijd cd’s) en introduceert Plork & de Aannemers.

In de clip is ook een rol voor producer Jelmer Gussinklo. Verder is ook model Ancilla Tilia te zien, je kunt haar kennen als sidekick van Giel Beelen’s radioprogramma ‘Nachtegiel’ op Nederland 3 en 3FM.

Afijn, je moet het zelf maar aanschouwen! Erg leuk liedje :–)

Lees ook:Stenders’ hulpje promoveert tot navigator
Lees ook:Fax en kerstboom uit 3FM-studio geflikkerd (filmpje)
Lees ook:Michiel Veenstra Twitter-dj van 2009
Lees ook:Stenders Actie Taxi rijdt 25,5 uur non-stop
Lees ook:Sander Guis neemt Arbeidsvitaminen over

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>