Claudia de Breij blij met haar derde ster

3FM-dj Claudia de Breij heeft vrijdagmiddag in Amsterdam de Zilveren Radio Ster Vrouw in ontvangst mogen nemen. Ze ontving deze award voor haar radiowerk op 3FM, waar zij elke vrijdag met ‘Claudia d’r op’ te horen is. Het is alweer de derde Zilveren Ster, die De Breij aan haar collectie toe kan voegen. Ze versloeg in de finale Sophie Hilbrand (Radio 1) en Froukje de Both (Radio 538).

Ik vind het echt geweldig, mijn derde ster! Ik ben mijn luisteraars ontzettend dankbaar dat ik dankzij hen iedere week zoveel onzin mag maken. Ik word daar heel gelukkig van. En zij kennelijk ook. ‘t Is een mooie wereld“, aldus Claudia de Breij, die ook in 2007 en 2006 de Ster won. De AVRO Gouden Radio Ring en Zilveren Radio Ster zijn de enige publieksprijzen voor radiomakers in Nederland. De uitreiking was live te volgen op Radio 2 in het programma Schiffers.fm.

Foto: Corbino

Zie ook:
- Winnaars Gouden RadioRingen 2009

Lees ook:‘Morgenstond’ van Radio NL wint Gouden RadioRing 2009
Lees ook:GIEL!, 3FM, Edwin Evers, Claudia de Breij en Mattie Valk winnen radioprijzen
Lees ook:Edwin Evers maakt genomineerden RadioRing 2009 bekend
Lees ook:Claudia D’r Op stopt ermee
Lees ook:Claudia de Breij acht weken uitgeschakeld

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Claudia de Breij blij met haar derde ster

  1. Erik

    Ongelofelijk dat Claudia deze prijs opnieuw heeft gewonnen.
    Of dit zegt iets over het gedrag van de stemmers, óf dit zegt iets over het niveau van de overige genomineerden (ik denk het eerste, al snap ik ook niet wat Sofie in dit rijtje moet).

      /   Reply  / 
    1. Marielle

      Jammer voor je Erik, maar smaken verschillen nu eenmaal. Ik vind Claudia erg leuk en blijkbaar velen met mij.Dat Froukje de Both genomineerd is, snap ik dan weer niet (538: over laag niveau gesproken…).

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>