3FM Live vanaf Extrema Outdoor

Onder het motto ‘Serious Summer’ is het publieke popstation 3FM dit jaar wederom te vinden op de belangrijkste pop/rock- en dancefestivals, zowel in Nederland als daar buiten. 3FM Serious Summer ging op 30 mei van start op Pinkpop en ook dit weekend is de zender op locatie. 3FM zendt zaterdag 18 juli 2009 live uit vanaf Extrema Outdoor. Op het festivalterrein Aquabest in Eindhoven zijn 3FM-dj’s Annemieke Schollaardt, Daniel Lippens, Ajouad El-Miloudi en Dave Clarke aanwezig.
 

Zij doen verslag van de veertiende editie van het zomerse dancefeest. Luisteraars van 3FM kunnen alles live volgen tussen 18:00 uur ‘s avonds en 06:00 uur ‘s ochtends.

De televisie-uitzending van Extrema Outdoor op Nederland 3 wordt gepresenteerd door Coen Swijnenberg. Dat betekent tevens het tv-debuut voor de 3FM-dj. Extrema Outdoor is zaterdag 18 juli te zien vanaf 23:45 uur.

Lees ook:Sensation en andere zomerfestivals op 3FM
Lees ook:Zomercarnaval te volgen via RTV Rijnmond
Lees ook:Mystery Land en Beatstad sluiten 3FM Serious Summer af
Lees ook:Zaterdagnacht van 3FM met alternative dance
Lees ook:3FM Serious Summer live vanaf de festivals

1 Reacties // Reageer

One thought on “3FM Live vanaf Extrema Outdoor

  1. Ton

    Ongelooflijke kutmuziek voor pillenslikkende kapsonestypes uit de grachtengordel en andere wannabees. Heeft 3fm niet wat beters uit te zenden dan deze zooi?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>