Ook Koningin Beatrix moet een iPod krijgen

President Obama gaf bij zijn bezoek aan Groot-Brittannië eerder deze maand een iPod cadeau aan Queen Elizabeth II. De nieuwe leider van de Verenigde Staten zorgde ervoor dat de 82-jarige Britse Koningin niet achter de computer hoeft te kruipen om het apparaat te gebruiken; hij zette er al foto’s, video’s en musicalliedjes op. Het opvallende cadeau bracht 3FM-dj Klaas van Kruistum om onze Koningin ook een iPod te geven. De luisteraars van het radiostation mogen de muziek bepalen die erop komt te staan.

Het idee van een iPod voor Bea wordt georganiseerd door het radioprogramma ‘Jouw WeekendFinale’, dat Klaas van Kruistum iedere zondagavond presenteert. Tot 30 april 2009 kunnen luisteraars hun lievelingsplaten tijdens het programma doorgeven via de sms. De speciale oranje 3FM-iPod wordt vervolgens op Koninginnedag door Klaas aan Hare Majesteit aangeboden en het moet Beatrix zo een perfect beeld geven van de muzieksmaak van haar jongste onderdanen.

Jouw WeekendFinale‘ is iedere zondag van 20:00 tot 23:00 uur te horen op 3FM. Als ik zelf nog een suggestie voor de 3FM-iPod mag doen: Sex Pistols met ‘God Save The Queen’. En oja, de ‘Balletjes van de Koningin’ van André van Duin mag ook zeker niet ontbreken ;-) )

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Bidden met artiesten op 3FM
Lees ook:3FM maakt radio-uitzending voor doven
Lees ook:Klaas van Kruistum presenteert Checkpoint op tv
Lees ook:Boterhammen roosteren en radio luisteren in één apparaat
Lees ook:Verjaardag Koningin Beatrix op Radio 5 Nostalgia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>