Speciale Mega Top 50 tijdens 90′s Request

De jaarlijkse '90's Request' op 3FM is vrijdag van start gegaan en dat betekent dat je de hele week uitsluitend muziek uit het vorige decennium hoort. Dus veel verzoekjes van luisteraars en de favoriete platen van de 3FM-dj's zelf, maar wat waren de echte kneiters van een hits in de jaren negentig?

Bart Arens presenteert zaterdag 4 oktober een speciale Mega Top 50 met de vijftig best verkochte hits uit het decennium op een rij. De lijst is een afspiegeling van de cd-verkopen uit de jaren negentig, dus alleen de best verkochte nummers uit 'the nineties' komen zaterdag-middag voorbij.

De 'Mega Top 50 goes 90's' is te horen op de vaste tijd van 15:00 tot 18:00 uur, op Radio 3FM.

Zie ook:
- Het is weer tijd voor verzoekjes uit de jaren '90

Lees ook:Q-music een week terug naar de jaren ’90
Lees ook:Back to the eighties met de Top 880
Lees ook:Stembussen 3FM 90s Request Top 100 geopend
Lees ook:Themaweek op Radio 2: het beste uit vijftig jaar popmuziek
Lees ook:Veronica’s 90′s Top 590 in de herhaling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>