Serious Request Kenia stilgelegd na storm

Het concept van drie dj’s die dagenlang opgesloten zitten in een Glazen Huis en niets te eten krijgen, is een aantal jaren terug ook uitgerold in het buitenland. Naast een broertje en zusje in België en Zwitserland, kent Serious Request ook in de Keniaanse hoofdstad Nairobi een Glazen Huis. Daar loopt het dit jaar echter wat minder voorspoedig mee… Een tropische storm heeft het Glazen Huis daar volledig verwoest.

Alle dj’s en de ongeveer zestig medewerkers van het Keniaanse Glazen Huis zijn op tijd geëvacueerd, maar van het huis zelf is weinig meer over.

UPDATE: Record eindstand Glazen Huis 2009

De radio-uitzendingen van Serious Request in Kenia zijn stilgelegd. De drie dj’s zetten hun hongerstaking echter wel voort en verblijven tijdelijk in een hotel. Er wordt met man en macht gewerkt om de radiostudio van Ghetto Radio te repareren, zodat de dj’s nog kunnen uitzenden op de laatste dag van de actie.

Lees ook:Totaal ruim 9,3 miljoen euro opgehaald met Serious Request
Lees ook:Ghetto Radio doet Serious Request vanuit Kenia
Lees ook:Meer glazen huizen in België, Zwitserland, Zweden en Kenia
Lees ook:Glazen Huis tussenstand na dag 1: 244.668 euro
Lees ook:DJ Glazen Huis omgekomen bij brand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>