Nominatie tv-prijs voor geschorste BBC-dj

Jonathan RossOm de grap van Russell Brand en Jonathan Ross hebben weinigen kunnen lachen, zeker niet de bazen van de BBC Radio. Toch wordt de humor van Ross wel gewaardeerd, de Engelse komiek is namelijk genomineerd voor een British Comedy Award.

De geschorste BBC-dj maakt kans op een prijs in de categorie 'beste komedieshow' voor zijn talkshow 'Friday Night With Jonathan Ross'. De 47-jarige Ross zou het prijzengala ook zelf presenteren, maar dat werd eerder al tegengehouden. Het is nog onduidelijk wie Jonathan Ross vervangt als presentator van het prijzengala, dat op 6 december 2008 plaatsvindt.

Jonathan Ross zijn 'partner in crime' Russel Brand is overigens ook genomineerd voor een British Comedy Award. De 33-jarige komiek heeft een nomintatie op zak in de categorie 'beste stand-upcomedy'.

Zie ook:
- Grote rel rondom grove grap BBC-dj's (audio)
- Baas BBC Radio 2 neemt ontslag na grap
- Twee maal excuses van de BBC

Lees ook:Shockjock Jonathan Ross weg bij BBC
Lees ook:Twee maal excuses van de BBC
Lees ook:Baas BBC Radio 2 neemt ontslag na grap
Lees ook:Grote rel rondom groffe grap BBC-dj’s (audio)
Lees ook:Jonathan Ross binnen 10 minuten alweer de fout in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>