Grootse lancering Xfm South Wales

Vandaag over twee weken wordt er een nieuwe lokale versie van het radiostation Xfm gelanceerd, niet te verwarren met het Nederlandse Xfm. Het gaat om het Britse jongerenstation Xfm dat 29 november een aparte zender start voor South Wales. GCap Media, de eigenaar van Xfm, pakt groot uit bij de lancering van de nieuwe dochterzender.

Morgen, vrijdag 16 november, start Xfm met een campagne waarin de nieuwe DJ's van het station figureren als superhelden (zie hier de advertenties). Eerder werd al een aantal DJ's van Xfm South Wales bekend gemaakt. Zo zullen onder meer voormalig drummer van de Stereophonics (Stuart Cable) en Dainton & Pritchard (van MTV Dirty Sanchez) te horen zijn op het lokale jongerenstation.

De presentatoren zullen overigens nog een superheld-tour gaan maken om het nieuwe Xfm te promoten. De bedoeling is dat de DJ's dan net zo gekleed gaan als in de promotiestrips. Het concept met de 'superheld' dat gebruikt wordt bij de lanceringscampagne, moet het idee versterken dan Xfm geen doorsnee radiostation is.

Zie ook:
- Xfm South Wales krijgt steeds meer vorm

Lees ook:Xfm South Wales krijgt steeds meer vorm
Lees ook:BBC-presentator Stuart Cable overleden
Lees ook:Radio Tour de France dit jaar weer op Radio 1
Lees ook:Radio Tour de France vanaf Domplein in Utrecht
Lees ook:Dance-radioprogramma’s strijden om populaire dj’s

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Grootse lancering Xfm South Wales

  1. Robin

    Nu maar hopen dat het in Wales beter gaat lopen dan in Londen, Manchester en Glasgow. Met name in Londen is het marktaandeel het afgelopen kwartaal flink onderuit gegaan.

      /   Reply  / 
  2. alek vidakovic

    Aantal dj,s van xfm nederlandse radio xfm
    charts liest makken in 2009 inliesten
    van demo papiren ga ik mee beginen ik nummen
    paar dj,s namen en dan inscrijfen
    alle nummers op de rij van 3 tot 20 en ok 30 ga ik doen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>