Radio Veronica komt met bommelding

Precies… NU, kan er bij jou in de buurt een bom onschadelijk worden gemaakt. Alleen je zal hier niet snel iets van afweten. Als het aan Veronica-dj Jules van Hest gaat dit wel gebeuren. Hij gaat namelijk iedere week zijn luisteraars op de hoogte brengen van het laatste nieuws van de EOD, de Explosieven Opruimingsdienst Defensie.

 In het item ‘Radio Veronica’s Bommelding’  in het programma ‘Ook Goeiemorgen!’ is iedere zaterdag rond half 9 Will Meurer, hoofd operator van de E.O.D., te gast. Hij vertelt waar de bommen afgelopen week zijn gevonden en hoe deze onschadelijk zijn gemaakt.

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie maakt jaarlijks ongeveer tweeduizend explosieven onschadelijk. Dat komt neer op ongeveer 29 explosieven per week.

“Ik had er geen idee van dat het er zoveel zijn en dat er dus ook een redelijke kans is dat er één bij mij om de hoek of zelfs in mijn eigen tuin kan liggen. De verhalen van Hoofd Operaties Will Meurer zijn als een spannend jongensboek met waargebeurde verhalen, waarvan je wil weten hoe ze aflopen!”, aldus Veronica-dj Jules van Hest.

Om de humor in het programma te houden bombardeert Will Meurer iedere week een explosief tot bom van de week. Dat kan een bizar of grappig geval zijn, of een bloedserieus en levensgevaarlijk geval.

Ook Goeiemorgen is ieder weekend te horen tussen 6.00 en 9.00 bij Radio Veronica.

Lees ook:Playmate Chantal Hanse veilt slipje op Veronica
Lees ook:Nieuwe Veronica-jock staat vroeg op
Lees ook:Wijzigingen in programmering Radio Veronica
Lees ook:Luistertip voor de vroege vogels
Lees ook:Showcase Kane vrijdag live op TMF Radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>