Barry Brand nieuwe file-DJ op Traffic Radio

Barry BrandIn de auto luisteren veel mensen vooral naar de radio voor verkeersinformatie. Toch moet je soms vrij lang wachten voordat je dat krijgt, bijvoorbeeld omdat het blokje file-info net voorbij is. Eind 2008 startte Traffic Radio, een station dat in de ochtend- en avondspits via het internet te beluisteren is. Het station heeft nu een nieuwe DJ aangetrokken: Barry Brand. Hij maakt “elke filedag” een radioprogramma van 16.00 tot 18.00 uur.

Live verslag van de actuele verkeersinformatie, flitsers, OV reisinfo, autonieuws, interviews, nieuws voor onderweg en tips van medeweggebruikers: dát is Traffic Radio. Vrij volledig dus, als je het mij vraagt.

Het is jammer dat het station enkel via internet te beluisteren is, maar het zij zo. Er komen steeds meer smartphones, iPads en dergelijke apparatuur met mobiel internet, dus dat is amper meer een probleem. Als je wilt kan je die apparaten vaak ook nog eens op je gewone autoradio aansluiten. Ideaal, toch?

Het station, dat zich richt op de zakelijke rijder, verzorgt ook ‘s ochtends, van 7.00 tot 9.00 uur, een live programma.

Lees ook:Traffic Radio krijgt etherfrequentie op AutoRAI 2011
Lees ook:Traffic Radio breidt uit in 2010
Lees ook:Bas van Dalen nieuwe ochtend-dj op Traffic Radio
Lees ook:Pilot Spitsradio op Traffic Radio succesvol
Lees ook:Traffic Radio start gepresenteerde programma’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>