‘Michael Jackson populairste artiest afgelopen tien jaar’

Hij heeft bijna geen plaat uitgebracht in de afgelopen tien jaar, maar toch is wijlen Michael-Jackson verkozen tot populairste artiest van het afgelopen decennium. De luisteraars van Radio Decibel konden vorige maand hun vijf favoriete artiesten van de afgelopen tien jaar doorgeven voor de samenstelling van de ‘Decibel Decennium Dertig’. The King of Pop die op 25 juni van dit jaar overleed, staat in die overzichtslijst op nummer 1.

Luisteraars konden in de maand november via de website van Radio Decibel hun vijf favoriete artiesten van de afgelopen tien jaar doorgeven.

Uit deze inzendingen ontstond de lijst met de dertig populairste artiesten van het afgelopen decennium. De hele maand december staat op het station iedere dag één artiest uit de lijst centraal. Op 30 december zal dus de gehele dag in het teken staan van de nummer 1 uit de lijst: Michael-Jackson.

Volgens programmadirecteur Hans Boelen is het niet vreemd dat Michael Jackson als populairste artiest uit de bus is gekomen: “Hoewel Michael de afgelopen jaren op muzikaal gebied niet echt veel heeft gepresteerd, wordt zijn overlijden door velen gezien als de meest indrukwekkende gebeurtenis op muzikaal gebied van het afgelopen decennium. Door massaal te stemmen op Michael-Jackson, willen onze luisteraars blijkbaar nog een laatste eerbetoon geven aan deze King of Pop”. Om daaraan toe te voegen: “En wij zijn het met deze keuze helemaal eens!”.

Op 31 december 2009 zendt Radio Decibel de gehele Decibel Decennium Dertig nog een keer in zijn geheel uit vanaf 13:00 uur.

ZIE OOK:
-
Michael Jackson met groot aantal noteringen in Top 2000
- Michael Jackson verslaat Marco Borsato in Q-top 1000

Lees ook:Decibel tevreden met stijging luistercijfers
Lees ook:Radio Decibel zoekt beste artiest van afgelopen 10 jaar
Lees ook:Michael Jackson Memorial Mix op Q-music
Lees ook:Michael Jackson met groot aantal noteringen in Top 2000
Lees ook:Dance Classics Request maakt plaats voor eerbetoon Michael Jackson

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘Michael Jackson populairste artiest afgelopen tien jaar’

  1. Laatbloeier

    En weer erkenning voor een talentvol en gedreven artiest met het hart op de juiste plaats. Zo jammer dat hij er niet meer is …….

      /   Reply  / 
    1. Jorn Agterberg Auteur

      En… nergens een vervelende bijnaam in de tekst ;–)

        /   Reply  / 
      1. Laatbloeier

        Ik ben blij dat de boodschap is overgekomen.

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>