Het Geluid passeert 25.000 euro, Stemband laatste week in

Momenteel worden op twee radiostations in Nederland spelletjes gespeeld waarbij de luisteraar een fragment moet raden. Bij Q-music is Het Geluid te horen dat bij elk fout antwoord 100 euro in waarde stijgt. Radio Veronica heeft daarentegen De Stemband waarbij de stem van een bekend persoon geraden moet worden. Het Geluid van Q-music is inmiddels meer dan 25.000 euro waard, en dan gaat het wat mij betreft pas echt ergens over. De Stemband van Veronica heeft ook meer dan 25.000 euro in de jackpot, maar deze prijzenpot stijgt met 250 euro per verkeerd antwoord.

UPDATE: Lees hier alles over Het Geluid 2011. Klik hier voor alle berichten over Het Geluid.


Het Geluid

Q-music gaat door met Het Geluid totdat het geraden wordt. Als het juiste antwoord te lang op zich laat wachten, dan komt de jury met tips die de luisteraars in de juiste richting moet laten denken. De najaarseditie van Het Geluid heeft overigens al twee winnaars opgeleverd: een luisteraar ging met 24.200 naar huis door het geluid van een bureaulamp te raden, een andere luisteraar won 8.700 euro door het juiste antwoord te geven.

Update: Het Geluid geraden bij… 3FM

De Stemband

Radio Veronica heeft een limiet gesteld aan de duur van De Stemband; vrijdag 27 november 2009 wordt het raadsel hoe dan ook geraden. Mocht De Stemband vrijdag eind van de middag nog niet geraden zijn, dan gooit Veronica de telefoonlijnen open en kan iedereen een gok doen, net zolang totdat een luisteraar het goede antwoord geeft. Deze editie van het ‘leukste radiospel allertijden‘ kent tot nu toe een winnaar; een luisteraar won 5.250 euro door de stem van James Morisson te raden.

UPDATE: Rens Blom was 39.000 euro waard in De Stemband

Lees ook:Jackpot De Stemband van Radio Veronica gaat er vandaag uit
Lees ook:Tweede geluid binnen een week geraden
Lees ook:Het Geluid is geraden: 21.700 euro voor sigarettenaansteker
Lees ook:Rens Blom was 39.000 euro waard in De Stemband
Lees ook:De Stemband wordt vandaag geraden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>