Robert Jensen stopt met tv-show, terugkeer naar radio?

Robert JensenRobert Jensen is na de zomerstop van 2008 niet meer op RTL 5 te zien met zijn dagelijkse talkshow 'Jensen!'. Na ruim zes jaar en meer dan 500 afleveringen stopt Jensen met het programma, de reden blijft echter vaag. Tegen het AD zegt een woordvoerster van RTL: "We zijn niet ontevreden, wellicht keert Jensen later weer terug''. Zit er misschien een terugkeer naar de radio in voor Jensen?

Update: Robert Jensen komt 100.000 procent zeker terug op tv 

Tot begin 2006 was Robert Jensen nog te horen op Yorin FM. Vaak was de presentator afwezig omdat hij drukker bezig was met andere zaken, waaronder zijn talkshow op televisie. Veel presentaties van Jensen op de radio waren op het laatst voice-tracks.

Op Radioactive heb ik al eerder gespeculeerd over de mogelijke come-back van Jensen op de radio. Het ging toen om de opvolging van Ruud de Wild bij Radio 538, waar ik Jensen wel geschikt voor vond. Zijn talkshow maakte Jensen immers voor RTL, de mediagroep die eigenaar is van Radio 538. Daarnaast zag Robert Jensen zichzelf als een perfecte combinatie met Edwin Evers voor op 538.

De middagshow bij 538 is later opgevuld (voor vast) door Lindo Duvall, dus daar lijkt Jensen geen kandidaat meer voor. Misschien een ander station? Zijn voormalige side-kick op radio en televisie Jan Paparazzi vertrok vorig jaar naar Radio Veronica en die zender was ook regelmatig sponsor van het televisieprogramma 'Jensen!'. Er zijn genoeg mogelijkheden in radioland en ondanks zijn discutabele imago zijn er vast wel radiostations die Jensen op de zender willen hebben.

Ik dagdroom graag en ik zou Robert Jensen graag weer op de radio horen. Wat denk je? Maakt hij een come-back of trekt hij zich helemaal terug uit de media, gaat rentenieren en lekker de wereld rondreizen?

Zie ook:
- Niemand heeft het over Robert Jensen

Lees ook:Robert Jensen viert 500e aflevering van Jensen!
Lees ook:Robert Jensen terug op RTL5
Lees ook:Robert Jensen brengt seksrubriek Kim Holland terug
Lees ook:‘Robert Jensen gaat weer radio maken’
Lees ook:Robert Jensen terug op de radio bij Veronica

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Robert Jensen stopt met tv-show, terugkeer naar radio?

  1. Joost

    Bij veronica mag je niet zo veel lullen.

    Dan zou ik hem eerder terug willen zien bij Q-music (als 538 niet meer kan).

      /   Reply  / 
  2. appiee

    DIT IS ECHT KUT

      /   Reply  / 
  3. Sandra

    Op de radio was Jensen beter dan op tv. Vooral toen Jan weg ging, toen zakte de show helemaal in.
    De laatste maanden dat Jensen op de radio nog ‘óffficeel’ was was eigenlijk ook niets meer. Laat hem maar rustig niks. Inplaats van dezelde grappen daar worden we ook niet vrolijk van.

      /   Reply  / 
  4. jordi

    waarom weet je hoe goud jensen altijd was keek het net als duizenden andere mensen elke avond, echt geweldig waarom doet rtl ons dit aan, het was altijd lachu met mitchel de manager,andre pronk, bassie en gassie, tatjana, herman berghuis en nog hele vele andere bekende gasten echt geweldig ik zal het nooit vergeten en hoop dat jensen terug komt.

      /   Reply  / 
  5. Julianne

    Eindelijk, dat concept was wel zo ontzettend uitgemolken, elke keer dezelfde gasten, dezelfde grapjes en dezelfde irritante lach tape. Zo ontzettend niet leuk, blij dat het weggaat, hopelijk weten ze er een leuk programma voor in de plaats te zetten waar de presentator zichzelf niet de grappigste persoon ever vindt…

      /   Reply  / 
  6. danny

    vind het echt nep dat ze stoppen met jense zijn show was 1 van de beste wat je kon zien in de avond snap niet waarom ze stoppen
    laat hem maar weer terug komen met ze show haha jense (Y)

      /   Reply  / 
  7. Pingback: Jan Paparazzi per direct weg bij Radio Veronica | Radioactive

  8. ghj

    Ik vind het een verademing dat die lul zijn gezicht niet meer op tv laat zien

      /   Reply  / 
  9. bep

    Robert moet terug komen,dat is nog het enigste familie programma ik mag hem wel groetjes

      /   Reply  / 
  10. bep

    omt robert jenssen nog terug ik ver heug mijn er op groetjes

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>