Secretaresses naar Milaan op Nationale Secretaressedag

Arrow stuurt secretaresses naar MilaanNiet iedereen ziet direct het belang van secretaresses in, maar het IQ van de dames achter de receptie is écht wel hoger dan het hoogste streepje op het koffiezetapparaat. Daarnaast zijn secretaresses het allereerste contact voor (potentiële) klanten, zowel telefonisch als bij een fysieke afspraak op een kantoor. Deze voor de organisatie belangrijke medewerkers worden vandaag eens extra in hett zonnetje gezet.

Het is vandaag (17 april) namelijk de laatste donderdag van een volle week in april en dat betekent sinds 1989: Nationale Secretaressedag! Het vanuit Amerika overgewaaide idee wordt inmiddels bij een groot aantal Nederlandse bedrijven 'gevierd'.

Radiozender Arrow Jazz FM laat de dag in ieder geval niet onopgemerkt voorbij gaan. De afgelopen tijd werden directeuren, eigenaren en managers al via Arrow Jazz FM en Arrow Classic Rock opgeroepen om hun secretaresses te nomineren om de Nationale Secretaressedag 2008 als een ster te beleven.

Uit de honderden inzendingen werden uiteindelijk 25 secretaresses geselecteerd die donderdag 17 april samen met Arrow Jazz FM naar Milaan gaan. Na een vroege ontvangst in de VIP Lounge op Schiphol vertrekken de winnaars, waaronder twee heren, naar Italië. Op het programma staan onder andere een bezoek aan het historische 'Miani Caffe Zucca', een Vespa tour mét chauffeur door de stad én een heerlijke lunch in het 'Armani Café'.

Milaan blijft toch wel een belangrijke modestad en het thema van Secretaressedag bij Arrow Jazz FM dit jaar is 'Lifestyle & Fashion'. Een shopping tour inclusief personal shopper mag dus zeker niet ontbreken. De winnaars worden door de personal shopper naar de meest exclusieve winkels, outlets en niet ontdekte hoekjes geloodst.

Meer over Arrow:
- Aftrap Wicked Jazz Sounds op de radio
- Wicked Jazz Sounds met eigen show op Arrow Jazz FM

Lees ook:Pink op één in de @Work Top 101
Lees ook:Luistercijfers radio maart-april 2009: Arrow exit
Lees ook:Soulshow terug bij Arrow Jazz FM
Lees ook:Radio Jazz aast op oude frequentie van Arrow
Lees ook:Aftrap Wicked Jazz Sounds op de radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>