Eric Corton zoekt extra ogen en oren

Jorn Agterberg | Radioactive.blog.nl)Een muziekliefhebber pur sang, met die omschrijving doe je Eric Corton zeker niet te kort. Rock 'n roll zit in zijn bloed en wanneer hij presenteert op de radio dan spat het oprechte enthousiasme er af. Corton is ook altijd op zoek naar nieuwe bandjes en nieuwe muziek, maar nu hij van maandag tot en met donderdagavond (van 22 tot 1) 3VOOR12 presenteert, heeft hij daar minder tijd voor. Zijn oproep: extra ogen en oren.

Op zijn Hyves-pagina vraagt hij iedereen om zijn spion te worden en het van zoeken en vinden van te gekke nieuwe bandjes op zich te nemen. Het maakt Corton niet uit of het uit Nederland komt of uit Chili, Korea of Frankrijk. YouTube-video's, complete cd's of goeie demo's zijn allemaal welkom in de inbox van Corton. Het grote spammen kan via de Hyves van Eric Corton.

In het studentenprogramma Piekuur bij OOG Radio waar ik mijn vrije tijd doorbreng, hebben we elke donderdag in het kader van 'Talent Thursday' (veelbelovende) bandjes en solo-artiesten te gast. Twee weken terug was het leuke Groningse bandje The Wubbos te gast, dus Eric Corton, bij deze mijn tip. Voor de muziekliefhebbers, het live-optreden bij Piekuur Studentenradio van 8 februari 2008 is hier terug te luisteren.

Zie ook:
- Eric Corton aanwezig op Noorderslag 2008
- Eric Corton voltrekt huwelijk in Glazen Huis

Lees ook:Eric Corton stopt met 3VOOR12RADIO
Lees ook:Eric Corton nu ook station voice Nederland 3
Lees ook:Laatste invalbeurt Rob Stenders 3VOOR12
Lees ook:Eurosonic Noorderslag 2010 drie dagen op 3FM
Lees ook:Eric Corton gaat het rustiger aan doen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>