50.000 Euro voor het 538 Lucky Shot

Radio 538 is de mediapartner van de KNVB en samen organiseerden ze dit voorjaar het Radio 538 Lucky Shot. In de pauze van een voetbalwedstrijd van Oranje maken drie luisteraars van 538 kans op 50.000 euro als zij met een bal op de doellat weten te schieten op een afstand van 35 meter. Ook bij de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Luxemburg op 17 november wordt dit 'pauzenummer' uitgevoerd.

Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 november maken luisteraars bij 538 kans op kaarten voor de interland in de Kuip in Rotterdam. Uiteindelijk mogen drie geselecteerde luisteraars proberen om de doellat te raken. Eén kandidaat wordt getrokken onder de winnaars van de toegangskaarten. De overige twee kandidaten moeten zich 17 november nog tijdens een voorronde kwalificeren. Iedere kandidaat mag twee pogingen wagen om de lat te raken.

In eerdere Lucky Shots heeft slechts één deelnemer de lat weten te raken. Dat gebeurde in de rust van de wedstrijd Nederland-Bulgarije begin september. Ach ja, wie niet waagt wie niet wint, en niet geschoten is altijd mis.

 

Lees ook:WK-oefenduel Nederland-Hongarije levert luisteraar 10 mille op
Lees ook:Luc van Rooij tekent voor twee jaar bij
Lees ook:Sky Radio geeft een kilo goud weg
Lees ook:Droomsalaris Q-music nadert finale
Lees ook:Radio 538 MoneyMaker vervangt Weten = Winnen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “50.000 Euro voor het 538 Lucky Shot

  1. Jasper

    En waarom is dit precies nieuws?

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    @Jasper: Het is niet zo zeer nieuw(s), maar een voortzetting van een succesvolle actie van 538 en de KNVB. Voor mij als niet-voetballiefhebber was dit nieuws mij eerder dit jaar ontgaan. Dus met dit bericht weten de voetballiefhebbende radioluisteraars dat de Lucky Shot-actie er weer is.

    Overigens heb ik nooit gepretendeerd uitsluitend nieuws te posten op Radioactive, ook berichten die mij opzien baren. De doellat raken op 35 meter afstand lijkt mij een lastige opdracht. En de link met radio: 538.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>