Radio 4 sluit 2007 af met de Radio4daagse

Er zijn veel radiozenders in Nederland en uiteraard zijn er nog veel meer zenders te vinden op internet. Toch luister je maar naar één enkele of een paar favoriete stations. Een zender waar ik echt nooit naar luister, is Radio 4 en dus lees je daar op Radioactive ook niet zo veel over. Tijd om daar eens verandering in te brengen. Net als bijna alle andere stations heeft Radio 4 ook een passende afsluiting voor het jaar 2007.

24 Uur per dag klassieke muziek, dat is Radio 4 voor de mensen die de zender niet kennen. En daarom houdt Radio 4 eind dit jaar heel toepasselijk de Radio4Daagse met de mooiste klassieke muziek. De Radio4Daagse wordt uitgezonden van 28 tot en met 31 december en daarin is de klassieke muziekkeuze van de luisteraar te horen.

Vanaf morgen, 6 november, kan iedereen via de website of via de post stemmen op zijn of haar favoriete muziekstukken. In concertzalen en klassieke muziekwinkels zijn speciale stemformulieren verkrijgbaar waarop luisteraars hun keuze kunnen aangeven.

Zie ook:
- Ontvangst Radio 4 in grote steden beneden de maat

Lees ook:Luisteraars geven muziekkeuze door voor Radio4daagse
Lees ook:Radio4daagse met de beste klassieke muziek
Lees ook:Stemperiode Radio4daagse van start gegaan
Lees ook:Het moment van 2009 staat centraal tijdens Radio4daagse
Lees ook:Radio4daagse op Radio 4 met favoriete muziek en verhalen van luisteraars

1 Reacties // Reageer

One thought on “Radio 4 sluit 2007 af met de Radio4daagse

  1. petra schuurmans

    ik ben ongelooflijk blij met radio 4, want een aantal jaren geleden meende ik dat alle (goeie) klassieke zenders verwijderd waren, op wat populaiere muziekstukken na die ik zo tussendoor hoorde, . ik ben er eindelijk (op m’n 66e) werkelijk van klassieke muziek gaan houden en er enorm rijker door geworden.Anderen ook tot liefhebber ervan gemaakt inmiddels, gewoon door het zelf mooi te vinden. misschien is er te weinig besef hoe belangrijk de schoonheid van de (mooie) klassieke muziek is. we waren eerst, naar mijn mening, op weg naar een totale vervlakking en verloedering van de ‘muzikale smaak’. net op tijd ((b)lijkt gelukkig het tij gekeerd. maar laten we oppassen voor teveel genoegzaamheid en alert blijven op (soms stiekeme) pogingen van waar of wie dan ook) om deze m.i. verademingsuitzendingen tussen al het (vaak) vlakkere lawaaigebeuren te laten bestaan en zich (toch ook) aldoor vernieuwen. jullie hebben mij in ieder geval heeel gelukkig gemaakt, zeker de laatste jaren van mijn ‘coming out’ als ‘klassieke muziekfan’

    hulde, maar pas (ook) op voor ‘overdrijving.
    zoals de oude chinezen zeggen:

    stel niet(s) vast
    leg nergens een voorraad van aan
    en leun nergens tegen

    hartelijke groet en succes met jullie (ons aller)
    zender. groet van petra,

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>