RobRob van Someren als navigatie

Deze week kwamen Samson en Gert in het nieuws omdat de bedenkers ervan niet willen dat de stemmen van de twee figuren gebruikt worden voor navigatiesystemen. Via de website Navigatiestemmen.nl kunnen TomTom-bezitters stemmen van bekendere Nederlanders downloaden voor hun navigatiesysteem. Radio Veronica DJ Rob van Someren is nu ook een stem, voor je… RobRob dan maar.

Rob van Someren, DJ Sven en Juri van de middagshow Somertijd hebben hun eigen versie van de commando's voor de TomTom opgenomen. Die stemmen staan trouwens niet op de genoemde website, maar zijn te downloaden via somertijd.nl. Uiteraard zijn de aanwijzingen van Rob in de stijl van zijn radioprogramma. En in plaats van "U heeft de bestemming bereikt, de bestemming bevindt zich links" horen de liefhebbers voortaan:

Naast de stemmen van het team van Somertijd zijn ook de stemmen van nieuwslezers Ad Valk en Theo van Zwet te downloaden. Misschien ook leuk om een Rob van Someren-mop te horen als je navigatiesysteem door heeft dat je in de file staat. Maar dan moet Van Someren wel even een hele hoop moppen inspreken (gezien de gestegen filedruk).

Lees ook:Stenders’ hulpje promoveert tot navigator
Lees ook:Giel Beelen opent eerste Somertijd op Radio 10
Lees ook:Rob van Someren nog tot somertijd 2011 bij Veronica
Lees ook:Rob van Someren naar Radio 10
Lees ook:Nooit geweten: Rob van Someren is politieman!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “RobRob van Someren als navigatie

  1. Henk

    Wat is hier bijzonder aan? Giel Beelen heeft dit al meer dan een jaar op zn site staan…..

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    Eigenlijk is dat van Giel hetzelfde, allebei loodsen ze je op ‘hun eigen manier’ over de weg. Je hebt nu alleen wat meer keuze, naast Giel ook Rob van Someren en twee nieuwslezers.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>