Caz! haalt Maurice Verschuuren weg bij SLAM!FM

RTL Nederland)Na een uitstapje naar SLAM!FM gaat Maurice Verschuuren dan toch naar Caz!, de opvolger van Yorin FM, waar hij zoals bekend eerder werkte. Na de overname van de RTL-zender ging hij niet mee naar SBS. Kennelijk ziet hij nu toch meer toekomst bij Caz!, waar hij de shift van 9.00 – 13.00 uur zal doen. SLAM!FM heeft voor zover bekend nog geen opvolger. Verschuurens komst betekent dat Koen van Huijgevoort naar de avond verhuist.

Van Huijgevoort presenteert vanaf 1 mei van maandag tot en met donderdag de uren van 22.00 tot 01.00 uur en op zaterdagavond de iCaz!-Party. Het is de tweede programmatische vernieuwing bij Caz! binnen relatief korte tijd. Eerder kreeg de ochtendshow – die ondanks gelijkwaardige duopresentatie nog altijd Môgge Jeroen heet – versterking van Albert-Jan Sluis.

Marisa

Door de komst van Verschuuren lijkt het uitgesloten dat Marisa Heutink op haar oude timeslot terugkeert, áls ze terugkomt. Een woordvoerder van Caz! heeft nog niet gereageerd op de vraag hoe de gesprekken met de vrouw van Giel Beelen verlopen. Marisa keerde begin dit jaar na een vakantie van twee weken niet terug bij de zender. Over de redenen die eraan ten grondslag liggen, wil SBS niets kwijt.

Zie ook:
"Het zou leuk zijn als de radiomarkt diverser was"
Marisa Heutink wil zich bewijzen

Lees ook:[Audio] Maurice Verschuuren verlaat SLAM!FM
Lees ook:Radiokoppel Giel Beelen en Marisa Heutink uit elkaar
Lees ook:Marisa stopt met Nachtmis(s)
Lees ook:Giel Beelen wil “gewoon de stoere motherfucker zijn”
Lees ook:Opinie | Caz! mag iets doen aan naam en profilering

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>