Oldies met kras en kraak in LP Top 50 Laserradio

Laserradio)We kunnen binnenkort weer stemmen. Niet alleen voor een nieuwe Tweede Kamer, maar ook voor de vele hitlijsten waar radiostations mee komen, zoals de Radio 2 Top 2000 of de Top 1000 Aller Tijden van Radio Veronica. Laserradio, voortgekomen uit Radio 192 van Ad Bouman, gaat vanaf 6 november een traditie in ere herstellen. We hebben het over de LP Top 50 Aller Tijden. Die is ontstaan in 1973 en is daarmee één van de oudste verzamellijsten.

De eerste uitzending was bij de zeezender Radio Veronica en werd gepresenteerd door Sieb Kroeske. Het leuke is dat hij ook één van de presentatoren is van editie 2006. De revival van deze albumlijst is niet helemáál nieuw, want hij werd in 2003 al opnieuw tot leven gewekt bij Radio 192.

Samenstellen

Luisteraars kunnen de lijst zelf samenstellen door het opgeven van hun vijf favoriete albums óf het kiezen uit achthonderd titels op een voorkeuzelijst. De uitzendingen zijn van maandag 6 met vrijdag 10 november tussen 21.00 en 23.00 uur. Wie weet komt de muziek ook écht van vinyl, voor de sfeer is dat wel mooi.

Bron: OOR
________________________________________________________________

Lees ook:Nieuwe editie van de Klassieke Top 1000 Aller Tijden
Lees ook:Top 1000 allertijden morgen van start op Radio Veronica
Lees ook:Pianoconcert no. 5 van Beethoven op 1 in Top 1000
Lees ook:Klassieke Top 1000 Aller Tijden van start
Lees ook:Theater van het Sentiment komt met Nederlandse Album Top 40 Aller Tijden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>