Twee dj’s mogen luiers gaan verschonen

3FM)Coen Swijnenberg kan elk moment vader worden, vandaar dat hij en Sander Lantinga niet op 4, maar pas op 11 september (wat een datum…) beginnen met De Coen en Sander Show op 3FM. In plaats daarvan zal Eddy Zoëy komende week een variant maken van zijn weekendprogramma ZoëyZo, meldt BNN. "Hopelijk werkt de kleine een beetje mee zodat we een week later fris van start kunnen", schrijft de aanstaande vader op zijn weblog.

Swijnenberg is blij met het uitstel: "Het risico is groot dat ik de eerste shows zou moeten missen, of na een paar afleveringen alweer moet afhaken." Wie al nieuwe kroost hééft, is zijn collega Rick Romijn van Radio 538. Hij werd gisteren vader van een gezonde dochter, die luistert naar de naam Faya Rosalie. Nu maar hopen dat ze papa niet té vaak uit zijn slaap haalt, want die moet zoals bekend vroeg op.
________________________________________________________________

Lees ook:538-dj Rick van Velthuysen voor tweede keer vader
Lees ook:“Waar twee honden vechten om een been…”
Lees ook:Coen en Sander vieren 1500ste aflevering
Lees ook:Jingle voor eenmalige editie MIDNR
Lees ook:538-sidekick Rick Romijn op het matje geroepen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>