Is Peter good for Q?

Radio Decibel)Caz! is nog maar een paar maanden on-air en nu al verlaat één van de jocks het station. Peter van den Hurk, die na de overname van Yorin FM meeging naar de zender van SBS, maakt volgens geruchten de overstap naar Q Music. Albert-Jan Sluis zou per 1 juli de doordeweekse late-night uren gaan invullen. Ik vind het wel een snelle aanpassing van de Caz!- programmering. Misschien dat de Veldhovenaar op Q Music een meer prominente rol krijgt?

Lees ook:Radio Decibel wijzigt programmering
Lees ook:Albert-Jan Sluis te gast bij V-Radio’s Insite
Lees ook:Avro doet multimediaal verslag van Oerol Festival
Lees ook:Belgische radiomaker: “MNM is een copypaste-radio”
Lees ook:Barry en Kimberly gaan samen live-daten

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Is Peter good for Q?

  1. Joost

    Mwoah, misschien kiest hij voor wat meer zekerheid? Op zowel Caz! als op Q-music mag hij zich niet profileren door wat langer te praten, dus daar zal het niet aan liggen. Toch is het wel een goede jock met een fijne stem om te horen. Prima voor Q dus!

      /   Reply  / 
  2. Erwin

    Terwijl het juist op de uren later op de avond uitermate geschikt is om iemand neer te zetten die wat meer met bellers doet in de uitzending. Wellicht dat Albert-Jan Sluis dat nu gaat doen.

      /   Reply  / 
  3. Q-music Fan

    De geruchten worden steeds sterker. Binnenkort zal het wel bekend worden gemaakt denk ik. Wordt wel tijd want de spoeling bij Q is erg dun.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>