Froukje de Both en Peter Heerschop verlengen contracten bij Radio 538

De afgelopen weken is er weer gesproken over de contracten bij Radio 538. Vanmorgen bracht de radiozender naar buiten dat Peter Heerschop heeft bijgetekend en aan het einde van de middag kwam datzelfde nieuws voor Froukje de Both. Heerschop doet al jaren de column ‘Lieve Marianne’ bij Evers Staat Op. Froukje de Both presenteert met Niels Hoogland het vrijdagavondprogramma ‘Niels en Froukje’. De Both tekende bij voor twee jaar, Heerschop voor een jaar.

Peter Heerschop

Heerschop startte zijn carrière bij Radio 538 tijdens de Winterspelen in Salt Lake City in februari 2002. Samen met Viggo Waas was hij destijds voor het eerst te gast als sportcommentator in ‘Evers Staat Op’. Sindsdien is hij nauw betrokken bij Evers’ programma, zeker bij speciale evenementen. De column waarin hij op humoristische wijze terugblikt op de actualiteiten van de week is elke vrijdag om 9.45 uur te horen bij Evers Staat Op op Radio 538.

Froukje de Both
Froukje de Both werkt ook al sinds 2002 bij 538. Zij is blij met de verlenging, want “Mijn borrelavondje op vrijdag is weer voor twee jaar verzekerd!” Jan Willem Brüggenwirth – algemeen directeur van Radio 538 – noemt De Both een van de vaste ankerpunten binnen het radiostation. ‘Niels en Froukje’ elke vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur op Radio 538.

Lees ook:Peter Heerschop blijft schrijven aan lieve Marianne
Lees ook:Peter Heerschop verlengt contract bij Radio 538
Lees ook:Peter Heerschop blijft op 538 met Lieve Marianne
Lees ook:Lieve Marianne nog twee jaar bij 538
Lees ook:Froukje de Both weer terug op Radio 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>