Joran van der Sloot begint illegale coffeeshop

Joran van der SlootKent u deze nog? Zijn naam is Joran van der Sloot. Vijf maanden na de onthullingen van Peter R. de Vries over de betrokkenheid van Joran van der Sloot bij de verdwijning van Natalee Holloway, is het betrekkelijk stil rondom de jongen. Er gingen geruchten dat Joran in Azië verbleef en een paar dj's van Radio 538 hebben daar goede aanwijzingen voor gevonden. Via een luisteraar kregen ze het Thaise nummer van Joran.

Het was radio-dj Lindo Duvall die donderdag naar het Thaise telefoon-nummer van Joran van der Sloot belde. Door een tip van een vrouwelijke luisteraar van Radio 538 kwam Duvall aan het nummer. "Joran probeerde mij een kunstje te flikken, dus hier heb je zijn nummer", stuurde de luisteraar die graag anoniem wil blijven.

Het kunstje waar de luisteraar het over had bleek te gaan over het smokkelen van geld. De luisteraar is een ex van Joran en moest 34.000 dollar van Jorans pokeraccount de grens over smokkelen naar Thailand. "Met dat geld wil Joran een illegale coffeeshop beginnen in Thailand. Hij heeft nu al veel drugsvriendjes daar en heeft het altijd in bezit. Hij heeft mij een cheque gestuurd zegt hij en belt en smst me 100 keer per dag of de cheque al binnen is, maar ik vertrouw hem voor geen cent eigenlijk.", aldus de luisteraar van Lindo Duvall.

Geen grap 

Wanneer je zo'n bericht krijgt als radiomaker, zal je je eerst afvragen of het verhaal wel waar is en of het geen grap is. In de uitzending van donderdag nam Lindo Duvall de proef op de som en belde het Thaise nummer. De telefoon werd inderdaad opgenomen en het was duidelijk een Nederlander, waarschijnlijk echt Joran van der Sloot. Hij wilde niet gezellig kletsen de 538-dj en hing vrij snel weer op.

Het radioframent is hier te beluisteren (opent in Media Player).

Zie ook:
- DJ's Veronica scoren met 'Joran van der Sloot Heeft Een Boot'

Lees ook:Joran deel 2: welke dj is de eerste?
Lees ook:Joran de Song deel 2, daar is ie dan!
Lees ook:Lindo Duvall krijgt zangeres Do uit de kleren
Lees ook:Overzicht juli 2008: Meest gelezen berichten
Lees ook:DJ’s Veronica scoren met ‘Joran van der Sloot Heeft Een Boot’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Joran van der Sloot begint illegale coffeeshop

  1. Peter

    Lekker slim ook om te zeggen “met Lindo, Radio 538″… Heeft echt het licht uitgevonden, die Lindo…

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    @Peter: Ja dat vond ik ook een beetje simpel… Als je echt een nieuwtje boven water wilt halen, moet je je voordoen als iemand anders en proberen wat informatie los te krijgen.

      /   Reply  / 
  3. oeppsss

    Whahah, verkeerd aangepakt, ik zou het anders doen, gewoon weer een ouderwets afluistervalletje zetten, en afwachtten tot hij bijt. Dit heeft geen enkele zin, hij was het wel echt zo te horen!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>