Guus Meeuwis zoekt coverband via Radio 538

Guus MeeuwisGeweldig, gezellig, gigantisch, geborgen, gastvrij, gemoedelijk, groots, genieten. Medio juni geeft Guus Meeuwis weer een serie concerten onder de naam 'Groots Met Een Zachte G'. De Brabantse zanger is nu op zoek naar iets zonder een -g-, namelijk een coverband die het voorprogramma van zijn optredens wil verzorgen. Bands die in een bomvol Philips Stadion willen spelen, kunnen hun demo sturen Radio 538.

Coverbands kunnen hun demo's tot en met zondag 25 mei 2008 insturen. In het programma 'Evers Staat Op' worden van maandag 26 tot en met donderdag 29 mei elke ochtend drie demo's uitgezonden. Luisteraars kunnen vervolgens per sms stemmen op wat zij de beste coverband vinden. De bands met de meeste stemmen gaan door naar de finale.

Op 30 mei beslist Guus Meeuwis uit de door luisteraars bepaalde dagwinnaars welke coverband in het voorprogramma komt te staan. Die band mag alle vier de dagen optreden in Eindhoven. De winnaars mogen ook nog een optreden verzorgen in de ochtendshow van Edwin Evers op Radio 538.

Zie ook:
- Edwin Evers zoekt assistent voor Olympische Spelen

Lees ook:Guus Meeuwis en Edwin Evers zoeken beste voorprogramma ‘Groots met een zachte G’
Lees ook:Coverband JeWelste winnaar voorprogramma Guus Meeuwis
Lees ook:538 vraagt om demo’s coverbands
Lees ook:Guus Meeuwis zoekt band voor in voorprogramma
Lees ook:Met 100%NL in het voorprogramma van Jeroen van der Boom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>