Nieuwe iPhone App voor zenders Kink FM

Sinds ik begin dit jaar een iPhone heb, luister ik meer dan ooit via mobiel internet naar de radio. Goed, op de iPhone kan het ook niet anders, want de smartphone heeft geen FM-ontvanger, maar ik ben er meer dan tevreden mee. Daar waar ik me met m’n Nokia in alle en bochten moest wringen voor goed ontvangst, heb ik met mobiel radio altijd ontvangst en in goede kwaliteit. Kortom, ik ben helemaal om! Radiozender Kink FM was al via de iPhone te beluisteren, maar heeft nu een totaal vernieuwde App.


Met de vernieuwde applicatie kun je onder meer de Kink 40 bekijken en naar de themakanalen Kink ClassX en Kink Aardschok luisteren.

Als extra feature kunnen luisteraars de namen van hun favoriete nummers die ze op Kink FM horen in een lijstje zetten, waardoor ze in één oog opslag kunnen zien welke nummers zij nog moeten kopen.

De spiksplinternieuwe Kink FM App is ook te gebruiken op iPad en iPod Touch van Apple. De App is gratis te downloaden via kinkfm.com en de iTunes Store.

Lees ook:Morgen nieuwe weekendprogrammering KINK
Lees ook:In de herhaling: de Kink 1212
Lees ook:KXradio nu ook op iPhone en iPod Touch te beluisteren
Lees ook:1212 Nummers op (verjaardags)lijstje KINK FM
Lees ook:Kink FM houdt al 11 jaar het hoofd boven water

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>