Radioactive headlines week 38

Het is weer weekend! Voor velen het moment om even bij te komen van een drukke werkweek. Het was een rustige radioweek, maar toch zijn er wel leuke dingen gebeurd. Afgelopen dinsdag was het Prinsjesdag en BNR Nieuwsradio deed daar uitgebreid verslag van. Nu blijkt dat 6 op de 10 Nederlanders de tekst uit de troonrede eigenlijk niet begrijpen. Daar haakte de Wereldomroep leuk op in door een hertaalde troonrede op de radio te brengen.

Vorige week kondigde de Arab Media Group aan dat het samen met Richard Branson het Engelstalige Virgin Radio Dubai gaat opzetten. Deze week werd bekend dat SMG af wil van het Britse Virgin Radio. Acht jaar geleden kocht SMG Virgin Radio nog voor een bedrag van 225 miljoen pond, maar nu raakt het Virgin voor geen mogelijkheid kwijt voor de vraagprijs van 105 miljoen pond.

Na een hele reeks Marconi Awards viel Radio 3FM deze week opnieuw in de prijzen. Dit maal won het radiostation een M&M Award voor de campagne 3FM Serious Request ’30 Miljoen landmijnen. Daar kun je niet omheen’.

En tot slot, op de radio is het al weken stil rondom Ruud de Wild, maar in zijn leven daarbuiten doet hij zeker nog wel wat. Afgelopen vrijdag stapte de 538 DJ namelijk voor de tweede keer in het huwelijksbootje.

Voor komende week staat er al wat nieuws te wachten: Maandag wordt het nieuwe BNR Nieuwsradio gelanceerd. Afgelopen week waren er al verschillende uitingen van de nieuwe reclamecampagne van BNR te zien. Aanstaande maandag gaat dus het roer om!

Lees ook:SMG raakt Virgin Radio niet kwijt
Lees ook:Geen haast bij verkoop van Virgin Radio
Lees ook:Eindelijk koper voor Virgin Radio
Lees ook:Interesse voor het in de etalage staande Virgin Radio
Lees ook:Er lijkt een bieder te zijn voor Virgin Radio…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>