Nieuws uit de troonrede op BNR Nieuwsradio

De Derde Dinsdag in september is de vaste prik voor de presentatie van de miljoenen-begroting van de regering. Een paar dagen ervoor is de vaste prik voor het RTL Nieuws om alvast uitgelekte plannen bekend te maken. Er is vast nog wel wat nieuws te vertellen over de begroting van komend jaar en daarover doet BNR Nieuwsradio dinsdag uitgebreid verslag.

BNR brengt morgen een speciale Prinjesdag-uitzending waarin met ministers, fractievoorzitters en voorzitters van werknemers-organisaties gesproken wordt over de plannen van het kabinet.

Het Prinsjesdag-programma van het nieuwsstation is te beluisteren vanaf 13:00 uur op BNR Nieuwsradio. Op woensdag 19 september volgt nog een uitzending met minister Van der Hoeven. Van 7 tot 8 's morgens geeft zij een uitgebreide toelichting op de Miljoenennota.

Lees ook:Het jaar van de waarheid begint vandaag
Lees ook:Prinsjesdag te volgen op Radio 1
Lees ook:Prinsjesdag 2008 uitgebreid belicht op Radio 1
Lees ook:BNR Juridische Zaken blijft voorlopig op BNR Nieuwsradio
Lees ook:Harm Edens nieuwe presentator BNR Mediazaken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>